Holiday_proposal.png
Holiday Proposal

A Christmas to remember

Terwijl de temperaturen dalen tot het vriespunt, stijgen romantische gevoelens tot de ultieme liefdesverklaring: het huwelijksaanzoek. En wat is er nu romantischer dan een aanzoek tijdens de feestdagen? In deze magische periode van liefde en samenzijn vinden dan ook de meeste verlovingen plaats. Make your move en ervaar de magie van een holiday proposal. Maar hoe doe je het perfecte aanzoek? Wij hebben een paar originele kerstaanzoeken voor je op een rij gezet. Bekijk snel en wees er zeker van dat jouw grote liefde volmondig ‘JA’ zegt!

Christmas Tree Decorating

Wil je het intiem houden, maar wel zo romantisch mogelijk? Kies er dan voor om het aanzoek te doen wanneer jullie samen de kerstboom aan het optuigen zijn. Zo hebben jullie quality time en bovendien betekent dit het begin van een gezellige en warme periode. Hét ultieme moment dus, want hoe begin je deze magische weken voor kerstmis nou beter dan met een huwelijksaanzoek? Wil je het toch nog iets specialer maken? Hang dan een kerstbal in de boom met hierop dé vraag en wacht tot jouw geliefde iets opmerkt. Een andere leuke optie is om de ring los in de boom te hangen of in een kerstbal te stoppen en wederom geduldig te wachten.

Make each day count

Maak jouw geliefde excited met een een Advent kalender. Op deze manier kan jouw geliefde de dagen tot kerstmis aftellen en wordt zij of hij iedere dag verrast met een kleine verrassing. De grootste verrassing zit natuurlijk achter het laatste vakje verstopt; een prachtige verlovingsring. Zodra deze wordt opengemaakt, ga jij op je knieën.

Breakfast with Diamonds

Gezelliger dan het uitpakken van kerstcadeaus op kerstmorgen wordt het bijna niet. Warme chocomel, knusse pyjama’s en een hele hoop pakpapier laten jouw aanstaande nietsvermoedend denken dat dit een kerstochtend is als geen ander. De surprise is dan ook groot als er een prachtige ring verschijnt. Jullie kunnen daarna heerlijk nagenieten onder een warme deken met een gezellige kerstfilm of na kletsen bij een smakelijk kerstontbijt.

Liefde gaat door de maag

Of het nu met z’n tweetjes is of met de hele familie, een aanzoek bij het kerstdiner blijft een klassieke optie. Om de verloving persoonlijk te maken kan het thuis gehouden worden. Zorg zelf voor een hele hoop kaarsen, bloemblaadjes en heerlijk eten om deze prachtige dag nog sprankelender te maken. Natuurlijk is een diner in een restaurant ook mogelijk. Het is iets minder privé maar wel een stuk makkelijker te regelen. Thuis of buiten de deur, zorg voor een romantische kerstspeech en pop the question! Je kunt er ook voor kiezen om bij het diner voor iedereen een Christmas Cracker neer te leggen, waar er bij jouw grote liefde een verlovingsring in zit.

Baby, it’s cold outside

Trek erop uit! Plan bijvoorbeeld een mooie kerstwandeling, waar jullie onderweg een lekker glaasje Glühwein gaan halen voordat je dé vraag stelt. Neem een kleedje, wat kaarsen en een heerlijke fles champagne mee om de verloving goed in te wijden. Vergeet niet om een aantal kussens en een gebreide deken mee te nemen zodat jullie samen kunnen genieten van de sterrenhemel.

Sliding on one knee

Houden jullie van een beetje avontuur? Kies er dan voor om het huwelijksaanzoek te doen tijdens een avondje schaatsen. In Nederland is er in de decembermaand genoeg keus als het gaat om winterse schaatsbanen. Neem jouw liefde bijvoorbeeld mee naar de Christmas Village on Ice op het museumplein in Amsterdam, waar je niet alleen kan schaatsen maar ook heerlijk kunt eten en winkelen.

Ho, ho, holiday

Graag jouw grote liefde ten huwelijk met een schitterende Enchanted ring tijdens een romantische kerstvakantie. Parijs, London of Milaan, vrijwel alle grote steden verlichten hun straten tijdens de feestdagen voor een betoverend gevoel. Niet alleen grote steden zijn populair, ook pretparken als Disneyland Parijs en de Efteling zijn perfect voor deze magische gelegenheid. Daarnaast zou je ook een tripje kunnen plannen naar een knusse kerstmarkt in Nederland, Duitsland of België.

New Year Countdown

Wanneer je het liever niet tijdens de kerstdagen wil doen, maar nog wel voordat het nieuwe jaar start, is oudejaarsavond een bijzonder moment om op een knie te gaan. Zorg voor champagne en oliebollen en vraag jouw geliefde om klokslag twaalf ten huwelijk. Beter dan dit kunnen jullie het nieuwe jaar toch niet starten?!

Rings to say 'YES I DO' to

En daar heb je het! Als jouw aanstaande het hele jaar uitkijkt naar sneeuw, Jingle Bells en kerstversieringen, dan heeft zij/hij waarschijnlijk altijd gedroomd van een prachtig winters aanzoek. Tijdens deze magische periode komt het beste cadeau in een klein, vierkant doosje. Elk van deze huwelijksaanzoeken zal jouw grote liefde zeker ‘ja’ laten zeggen.

Ga jij binnenkort iemand ten huwelijk vragen? Bekijk dan nu onze verlovingsringen.