Sieraden met een lange levertijd

We hechten veel belang aan duurzaamheid. Eventuele restvoorraden smelten we om, maar met het smeltproces kunnen er toch waardevolle metalen verloren gaan. Om restvoorraden te voorkomen, beperken we onze voorraden. Dit betekent dat wij niet van elk sieraad alle maten, goudkleuren en designs op voorraad hebben. Wanneer je een sieraad tegenkomt met een levertijd tussen de 3 tot 6 weken, betekent dit dat het sieraad speciaal voor je wordt vervaardigdin ons atelier. Hierdoor duurt het langer voordat je je sieraad kunt dragen, maar draag je bij aan ons voornemen tot duurzaam ondernemen. Toch niet tevreden met het sieraad? Geen probleem. Ook bij sieraden met een lange levertijd geldt dat je binnen 14 dagen na ontvangst van de aankoop af kan zien mits het sieraad online is gekocht. 

Ben je benieuwd naar hoe wij het sieraad vervaardigen in ons atelier? 

sieraden-speciaal-vervaardigd_3_1.jpg

Ons atelier

In ons atelier selecteren we nog altijd alle diamanten met de hand waarbij we ze stuk voor stuk onder de loupe bekijken en keuren.

sieraden-met-langerleverijd_2_c0f92125-0ba7-42aa-8550-af656f93757e.jpg

Vervolgens gaan de goudsmeden aan de slag om het sieraad te vervaardigen. Zij behandelen elke gram goud en elke diamant met de grootste zorg. De goudsmeden produceren het sieraad volledig met de hand, met behulp van de nodige tools. Ze gieten de zettingen uit speciale mallen, zetten de edelstenen in de zettingen polijsten het goud voor een prachtige glans. Het resultaat is een schitterend, ambachtelijk vervaardigd juweel dat voor altijd gedragen kan worden.

Customizen

Heb je een speciale wens voor een sieraad of wil je graag je sieraad volledig customizen? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.