Wedding Anniversary Gifts

Verras jouw geliefde met een passend geschenk voor elk jubileumjaar.

goud11_1.png

Eerste jaar: Goud

Het is een jaar geleden dat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat mag gevierd worden. Geef jouw geliefde tijdens dit moment een gouden sieraad. Ga je voor klassiek? Kies dan een geel- of witgouden sieraad. Wil je toch een meer romantische look? Ga dan voor roségoud. 

GRanaaat.png

Tweede jaar: Granaat

Granaat heeft de kleur van de liefde en staat voor verbintenis en toewijding. De perfecte edelsteen voor het tweejarig huwelijksjubileum. Sinds de victoriaanse tijd werd granaat cadeau gedaan als uiting van liefde en trouw. 

Parels3_1.png

Derde jaar: Parel

Koester het huwelijk net als een oester zijn parel. De parel is traditioneel gezien het geschenk voor het derde huwelijksjubileum. Een classic dat al velen jaren mee gaat. Een blijvertje net als jouw parel. 

Topaas_b6e30d7e-c89f-44b5-acf9-428c8caa79cd.png

Vierde jaar: Topaas

Traditioneel gezien staat topaas bekend als de steen van liefde en voorspoed. De steen is verkrijgbaar in talloze kleuren, net als de talloze vormen van liefde in jullie huwelijk. De edelsteen heeft een 8 op de hardheidsschaal van Mohs en daarom een perfect cadeau voor het vierjarige huwelijk. 

Saffier_7.png

Vijfde jaar: Saffier

De saffier is een van de "Big Four" edelstenenen de twee na hardste steen na diamant. Deze rijke edelsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarbij de koninklijke blauw als het meest waardevol wordt gezien. 

Diamantt.png

Tiende jaar: Diamant

Het tiende jaar van een huwelijk is een mijlpaal. Het is dan niet gek dat het gepaard gaat met een diamant. De sprankelende edelsteen is naast zijn schoonheid ook de krachtigste edelsteen op de schaal van mohs. Kies voor een diamanten ring of juist een collier of oorbellen. Maak het extra speciaal door jouw geliefde een groeibriljant te geven, die mee groeit in jullie huwelijk. Lees hier meer over. 

Robijn2_8.png

Vijftiende jaar: Robijn

"De koning der edelstenen". Het perfecte geschenk voor jouw koningin (of koning natuurlijk). Deze prachtige edelsteen is al millenia lang geliefd en staat symbool voor liefde, passie, moed en emotie.

Smaragd1_1.png

Twintigste jaar: Smaragd

Smaragd staat voor reflectie, groei en vrede. De bouwstenen van een sterk huwelijk. Naast de symbolische eigenschappen is de edelsteen een ware sensatie. De levendig groene kleur steelt namelijk de show. Verzegel jullie 20e huwelijk jubileum met een smaragd.