Garantie & Service

Je online bestellingen leveren wij in perfecte staat in een luxe Diamond Point cadeauverpakking met pakbon, retourformulier en origineel Diamond Point certificaat. Dit certificaat kun je tevens gebruiken voor je verzekering.

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Onze sieraden vervaardigen wij met de hand in ons atelier. Ondanks de zorgvuldigheid van onze goudsmeden, kan er sprake zijn van een fabricagefout. Als er bij jouw product sprake is van een dergelijke fout, kun je je beroepen op de garantie. Deze garantie is geldig gedurende 2 jaar na aankoopdatum en doet niets af aan de wettelijke garantie.

Een verloren sieraad valt niet onder garantie of coulance. We moeten het sieraad namelijk kunnen beoordelen voordat we garantie of coulance kunnen aanbieden. Garantiebepaling vindt plaats in het atelier of in onze shops. Het is niet mogelijk om een garantiebepaling te doen vanaf een foto, of per telefoon.