Over_ons_mobiel_3_1_1.jpg
Over_ons_2_2.jpg

Over Diamond Point

Diamant en sieradenexpert sinds 1904

Bij Diamond Point is het onze missie om een inspirerend en dynamisch sieradenmerk te zijn. Wij staan voor elegantie en hoge kwaliteit. Bovendien hechten we veel waarde aan vakmanschap en tradities met een moderne twist.

Verlovingsringen_1080x1080_v3.jpg

Ons verhaal

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen drie decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. Een weelderig gevoel van luxe overkomt je wanneer je een Diamond Point-sieraad omdoet. We vertegenwoordigen elegantie en een hoogwaardige kwaliteit en hechten veel belang aan vakmanschap en tradities in een modern jasje.

De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. De Bijenkorf is het toonaangevende warenhuis dat met passie voor elke klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De premium experience van de Bijenkorf sluit naadloos aan bij de luxe look & feel van Diamond Point. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.

Duurzaam ondernemen

Wij werken aan een beleid om hoge morele, ethische en sociale normen te handhaven binnen ons bedrijf. We zullen nooit (bewust) activiteiten ondersteunen die in verband worden gebracht met corruptie, fraude, milieuvervuiling en kinderarbeid. We zien er ook op toe dat de bedrijven met wie wij samenwerken lief zijn voor mens en de aarde.

Dp_shops.png

Onze shops

De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. De Bijenkorf is het toonaangevende warenhuis dat met passie voor elke klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De premium experience van de Bijenkorf sluit naadloos aan bij de luxe look & feel van Diamond Point. Ook online zijn de sieraden van Diamond Point te bestellen en worden gratis en verzekerd verstuurd.