birthday_eef8b8ee-8e59-4250-baa2-c8bbe732b7f9.png

Birthday Gifts

Op verjaardagen vieren we het volgende levensjaar van de mensen die wij liefhebben. Verras haar met een luxe geschenk waar zij nog jarenlang van zal genieten. Van klassieke tot persoonlijke designs. Ontdek de cadeau ideeën en maak haar blij.

1. Marigold

De Marigold staat voor optimisme, passie en succes. Een mooi uitgangspunt om het nieuwe levensjaar van de dierbare in jouw leven in te luiden.

2. Joy

Met Joy ben je het zonnetje in huis. Geef een Joy sieraad cadeau als waardering van warme vriendschap en liefde.

3. Zodiac colliers

Make it personal! Geef een collier met sterrenbeeld cadeau. De colliers zijn aan de bovenkant voorzien van het sterrenfiguur en aan de binnenkant het teken uit de dierenriem. 

h_a_c845a017-08b4-49e2-83ad-13d95bc98abc.png
Hearts_Arrows.jpg

4. Hearts & Arrows

Een sieraad uit de Hearts & Arrows collectie is het perfecte verjaardagsgeschenk voor de dierbare die alleen met het allerbeste genoegen neemt. Elke diamant in deze collectie is uitzonderlijk mooi en perfect geslepen.

5. Groeibriljant

Start het levensjaar van de dierbare in jouw leven met een nieuwe traditie. Geef een Groeibriljant™ sieraad die stapsgewijs waardevoller kan worden. 

Alphabet.jpg

6. Alphabet

De gouden Alphabet colliers zijn een echte musthave! Kies jouw eigen letter of die van iemand die je dierbaar is. Perfect om te geven als verjaardagscadeau!

7. Queen Bee

De collectie is een ode aan de zelfstandige, ambitieuze en hardwerkende vrouwen van deze wereld. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van elk bijenontwerp naar The Pollinators.