Diamond Point Den Haag

Den_haag.png
SHOP

Den Haag

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en juwelier in Den Haag en 6 andere steden. Onze shop in Den Haag bevindt zich op de parterre in de Bijenkorf Den Haag. We verkopen 14 en 18 karaat gouden sieraden, waarvan de meeste zijn gezet met diamanten en andere edelstenen.

Den Haag

Adres

Wagenstraat 32,

2512 AX Den Haag

088 - 342 66 02

denhaag@diamondpoint.nl

Openingstijden

Maandag: 11.00 - 19.00

Dinsdag: 10.00 - 19.00

Woensdag: 10.00 - 19.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 19.00

Zaterdag: 10.00 - 19.00

Zondag: 11.00 - 19.00

Juwelier Den Haag

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en juwelier in Maastricht en 6 andere steden. Onze shop in Maastricht bevindt zich op de parterre in de Bijenkorf Maastricht. We verkopen 14 en 18 karaat gouden sieraden, waarvan de meeste zijn gezet met diamanten en andere edelstenen.

Al sinds 1904 zijn we goud- en diamantexpert. Of je nu op zoek bent naar een diamanten verlovingsring, trouwringen of een onvergetelijk cadeau, bij Diamond Point ben je aan het juiste adres. We vertegenwoordigen elegantie en een hoogwaardige kwaliteit en hechten veel belang aan vakmanschap en tradities in een modern jasje. We hebben een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers.

Diamond Point is een familiebedrijf dat begon in 1904. Vanaf de jaren ’30 begon eigenaar Sander van Gelder met de import en export van horlogerie en sieraden. In de jaren ’80 startte de eerste samenwerking met de Bijenkorf, waarbij we Groeibriljant leverden aan het warenhuis. Sindsdien is Diamond Point juwelier in de Bijenkorf Den Haag, Amstelveen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Groeibriljant sieraden

We staan onder andere bekend om onze Groeibriljant sieraden, waarbij het mogelijk is om het sieraad in waarde toe te laten nemen. Als je binnen twee jaar doorgroeit naar een Groeibriljant sieraad met grotere of meerdere diamanten, betaal je alleen het verschilbedrag met het huidige sieraad. Zo kun je een jarenlange traditie beginnen en op elk speciaal moment een stap verder groeien.

Hearts & Arrows

Een andere speciale collectie zijn onze Hearts & Arrows sieraden. Slechts één in de miljoen diamanten is geschikt als Hearts & Arrows diamant. De diamanten die hier geschikt voor zijn worden op de meest perfecte manier geslepen, waardoor er 57 facetten ontstaan die zorgen voor een ultieme schittering. Door een speciale loep is er een patroon van harten en pijlen in deze diamanten waar te nemen.

Op zoek naar een juwelier in Amsterdam met een breed assortiment gouden en diamanten sieraden, jarenlange ervaring en hoogwaardige kwaliteit? Bij Diamond Point helpen onze sales advisors je graag.