Zodiac

Wat is jouw sterrenbeeld?

De zodiac lijn van Diamond Point bestaat uit 12 sterrenbeelden. De 14 karaat gouden hanger met collier kan aan twee kanten gedragen worden. Op de ene kant staat het sterrenfiguur gezet met diamant(en) die schitteren als sterren. De verbonden lijnen vormen het symbool hiervoor. Op de andere kant staat het teken uit de dierenriem. Draag je eigen zodiac sign of dat van een dierbare!

zegelringen-personaliseren_2.jpg

Zegelringen met sterrenbeeld

Ontdek ook onze zodiac zegelringen die zijn voorzien van jouw sterrenbeeld. De ringen zijn aan de bovenkant voorzien van het sterrenfiguur en aan de binnenkant van de ring is het sterrenbeeld gegraveerd. Let’s reach for the moon and stars!

Alphabet colliers zijn een echte musthave! Kies jouw eigen letter of die van iemand die je dierbaar is. De kettingen met letter zijn namelijk ook heel geschikt om cadeau te geven. Met een initialen ketting creëer je een mooie en blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Wil je meerdere letters aan één ketting? Of zelfs een ketting met een gehele naam? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met onze klantenservice zodat zij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

De Birthstones sieraden zijn gezet met maandstenen met elk een bijzondere betekenis en kracht. Elke birthstone zou een unieke uitwerking hebben op mensen: extra sterk wanneer het de steen is die bij iemands geboortemaand hoort. Een geboortesteen kan een positieve invloed hebben op gezondheid, liefdesleven of karakter. Wat een uniek en beschermend gebaar om een sieraad met persoonlijke birthstone cadeau te geven! Of draag zelf de geboortesteen van een geliefde, zodat je deze altijd bij je draagt. Lees hier meer over Birthstones.

engrave_the_love_8.jpg

Engrave the love

Wil je een sieraad een persoonlijke touch geven? Dan hebben wij uiteraard de mogelijkheid om je sieraad te laten graveren. Let hiebij op dat niet alle sieraden geschikt zijn om te graveren. Vraag bij twijfel aan één van onze sales advisors in de Diamond Point shops advies, of neem contact op met onze klantenservice en laat je adviseren betreft sieraden graveren.