queen_of_hearts_965f3017-516a-4110-8b83-494b99202c54.png
Our jewelry: Limited edition

Queen of Hearts ring

Elk jaar introduceert Diamond Point speciaal voor kerst een limited edition ring. Dit jaar zijn wij geïnspireerd door de vele hartenkoninginnen in de vorm van lieve oma’s, zelfopofferende moeders en bijzondere dochters en creëerden de Queen of Hearts ring, gezet met een perfecte Hearts & Arrows diamant. Daarmee is de limited edition Christmas ring de droomring van elke hartenkoningin – het ultieme cadeau voor een schitterende kerst.

Lose your heart to the Queen of Hearts

De sprookjesachtige Queen of Hearts ring verovert harten met haar betoverende schittering. Diamanten in een halo zetting omringen een sprankelende Hearts & Arrows diamant en creëren een oogverblindend lichtverschijnsel. Aan de zijkant van de ring fonkelt een schat aan diamanten tot een magisch spektakel.

The perfect cut for the perfect woman

De middelste diamant van de Queen of Hearts ring is de meest perfect geslepen Hearts & Arrows diamant. De ideale verhoudingen en de volmaakte facetten van deze diamant creëren een buitengewoon effect van 8 pijlen boven in de kroon en 8 harten onder in het paviljoen van de diamant. Met een speciale loep worden harten en pijlen zichtbaar in de diamant.

The story continues...

Sinds 2005 ontwerpt Diamond Point een unieke ring in een exclusieve gelimiteerde oplage, speciaal vervaardigd voor de feestmaand december. Ieder jaar met een andere ring en een ander verhaal. Zo ontwierp Diamond Point in 2014 de Limited Illumination ring, geïnspireerd op de ultieme schoonheid van de vrouw. Vervolgens creërde Diamond Point in 2015 de Lotus ring, die natuurlijke schoonheid doet opbloeien. Dit jaar gaat de traditie verder met de Queen of Hearts ring.

Complete the look

Maak de Queen of Hearts look af met het Queen of Hearts collier en oorstekers. Ook het collier en de oorstekers zijn gezet met een oogverblindende Hearts & Arrows diamant. Schitter van alle kanten met deze prachtige Christmas set. De juwelen zijn ook los van elkaar verkrijgbaar.

Word jij een van de vijftig Queens of Hearts?