There is always room for one more

Heb jij ook vaak moeite met de keuze welke armband je moet dragen?
Dan mag jij de trend 'bangle stacking' absoluut niet missen!

How to: Bangle Stacking

Bangle stacking houdt in dat je meerdere (bangle) armbanden tegelijkertijd om dezelfde pols draagt. Door het dragen van verschillende combinaties kun je helemaal jouw eigen stijl creëren. Stacken is de beste manier om op te vallen. Hier geldt dan ook; more is more! Het stacken kan worden aangepast aan elke levensstijl en elke dresscode: een goed gecombineerde bangle stack kan een effen-outfit laten omtoveren tot een actuele en stijlvolle look.

Bij bangle stacking gelden geen regels. Van subtiel tot statement looks, alles is mogelijk! Laat je creativiteit in de loop en maak de mooiste combinaties. Meerdere bangle armbanden combineren in verschillende stijlen is misschien wel even wennen. Daarom hebben wij een aantalbangle stacking tipsvoor jou op een rijtje gezet.

1. Kies een stijl

'Keep things light’ of ‘express your maximalist side’

Ga je voor minimaal of kies je voor een over de top bangle stacking? De keuze is aan jou! Jouw stijl baseer je op de laatste trends en natuurlijk op de rest van je outfit. Stacking maakt het mogelijk om talloze stijlen te combineren en om deze ook weer dagelijks te aan te passen en te veranderen. Zo kun je er voor kiezen om overdag een minimalistische look te creëren en om bij een avond uit meer op te vallen door het dragen van echte eyecatchers. In dat geval kun je kiezen voor een bangle armband uit onzeLa Dolce Vitacollectie. De statement sieraden spiegelen de glamoreuze Italiaanse levensstijl, vol heerlijk eten, goede wijnen en stijlvolle fashioncreaties. Ze staan voor dansen in designerjurken en eindeloze wandelingen door Florence en Milaan. Voel passie en levensvreugde bij het dragen van deze gouden eyecatchers.

2. Bepaal het aantal

Meerdere bangle armbanden combineren is afhankelijk van de stijl die je hebt gekozen. Als je voor een minimalistische look gaat, zou je minder bangle armbanden kunnen combineren dan wanneer je voor een statement look kiest. Je kunt natuurlijk ook voor een combinatie van minimalistisch en statement gaan. Het aantal kan ook afhangen van de gelegenheid. Overdag kies je er wellicht voor om minder bangle armbanden te dragen dan ’s avonds of in het weekend. Er is dus geen perfect aantal voor stacking, dit mag je helemaal zelf bepalen!

3. Vorm de basis

Wanneer je de stijl en het aantal hebt gekozen, kan de basis worden gevormd. Vaak is de basis een geel-, wit-, of roségouden (bangle) armband. Kies er één die niet mag ontbreken en breid dit vervolgens uit door verschillende (bangle) armbanden met elkaar te combineren, helemaal passend bij jouw gekozen stijl. Vorm bijvoorbeeld de basis met een bangle armband uit de Timeless Treasures collectie. De collectie is stijlvol, eenvoudig en gemakkelijk te combineren. De sieraden vormen enerzijds een prachtige basis voor een minimalistische look, of kunnen anderzijds uitgebreid worden met verschillende type sieraden voor een rijke en of een feestelijke uitstraling.

Bangle_stacking.png

Zorg voor balans

Bij stacking gaat het met name om balans. Het kan zijn dat jouw idee er in werkelijkheid minder mooi uit komt te zien dan je had gedacht of had gehoopt. Zo kan de uitkomst tegenvallen wanneer je meerdere statement bangle armbanden naast elkaar ziet en je dit uiteindelijk toch “too much” vindt. Kies er in dat geval voor om een opvallende bangle armband te dragen en deze te combineren met iets eenvoudigers ertussen. Dit kan zowel een dunnere bangle zijn als één of meerdere minimalistische armbandjes. Blijkt dit toch net te subtiel te zijn? Combineer dan een dunne bangle armband met één of meerdere statement armbanden. Zo creëer je een goede balans en mooie contrasten.

5. Mix & Match

Nu de basis is gevormd en er balans is gecreëerd, is het tijd om te spelen met verschillende mogelijkheden en combinaties. Denk hierbij aan diversiteit in materiaal, kleuren, diamanten, edelstenen & parels. Ook hier zijn eindeloze combinaties en variaties mogelijk, het is maar net wat jij ervan zou willen maken. Met kleurrijke accenten maak je van jouw bangle stack een echt hoogtepunt. Houd bij het spelen met kleuren rekening met je outfit en stem de kleuren op elkaar af. Een combinatie van geel- wit-, en roségouden (bangle) armbanden geven jouw look een visueel contrast. Wees dus niet bang om verschillende materialen door elkaar te dragen. Wil je toch minder opvallen, dan is de veilige optie om te kiezen voor bijvoorbeeld alleen geelgoud. Blijkt dit toch te minimalistisch voor jou te zijn? Probeer dan eens te combineren met kleuren en/of diamanten. It’s up to you!

6. Ready? Stack!

Ben je klaar om jouw eigen armbandcombinatie samen te stellen? Ontdek dan nu onze ruime collectie met tijdloze (bangle) armbanden. Minimalistisch, klassiek, elegant, opvallend en prachtig om los te dragen of om gecombineerd te worden.