Trends: Zomer 2023

De zomer is het perfecte moment om jouw gevoel voor fashion te showen. Sieraden mogen dan zeker niet ontbreken, of je je nu kleed voor een speciale gelegenheid of om je outfit een extra sparkel te geven, sieraden zijn de ideale accessoires om jouw look compleet te maken. 

Om het je wat makkelijker te maken hebben wij uitgezocht wat dé fashion trends zijn van deze zomer, zodat jij kunt stralen onder de warme zon. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. De trends draaien allemaal om zelf expressie en personalisatie. Het tijdperk van bescheiden en subtiele sieraden maakt plaats voor meer statement en gewaagdere items. 

 

Find your glow for this summer!

Beads_Pearls.png

Beads & Pearls

De zomer schreeuwt parels en kralen. Deze trend blijft elk jaar terug keren en We love it! Ga je voor de beach look of juist voor een verfijnde look, het kan allebei. Maak je eigen kralen ketting of armband voor de cute strand vibe of kies parels met een organische vorm voor een meer summery chique look. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste combinaties.

Hoops1.png

Hoop Earrings

Hoops don't lie! And are on tonight. Oorringen zijn tijdloos en blijven elk jaar weer terugkomen. Dit jaar draait het meer om de grote en brede oorringen. Ga voor de klassieke gouden ringen of kies juist speelse oorringen met een uniek design. Spice up jouw outfit en highlight je prachtige gezicht met leuke oorbellen. 

Pinky_rings.png

Pinky Rings

De kleinste vinger mag niet ontbreken. Ook deze mag gezien worden. Pinky rings hebben iets cools. Ze geven een statement op zichzelf. Of je nou een simpele of een grote zegelring draagt, je look heeft gelijk een andere uitstraling. Je ziet er gelijk fashionable uit. Dit alleen al met een pinky ring. Heb je je verslapen en snel wat aangetrokken, doe dan een pinky ring om. Het geeft de illusie dat je meer tijd hebt gestoken in je outfit. Zie je een ring die je leuk vindt, maar is het geen pinky ring? Geen probleem, koop de ring in de maat van je pink. Et voilà, je hebt een pinky ring. Weet jij niet wat de maat is van je pink, bestel dan onze ringsizer.